BIAŁOBRZESKIE FORUM MAŁEGO BIZNESU

OPUBLIKOWANO: 06 września 2021

Kolejna ważna inicjatywa w naszym regionie

Startuje BIAŁOBRZESKIE FORUM MAŁEGO BIZNESU, nieformalna organizacja założona przez osoby chcące poszerzać horyzonty i rozwijać oryginalne pomysły zrzeszając lokalnych przedsiębiorców. Celem Forum jest tworzenie wpływowej organizacji zrzeszającej przedsiębiorców w rozbudowanej sieci współpracy, ale także edukacja, rozwój własny i biznesowy oraz długofalowa inwestycja w lokalne środowisko przedsiębiorców.

Zadanie to dofinansowane jest ze środków z budżetu Województwa Mazowieckiego, a Fundacja Koalicja Dla Młodych wspiera je swoim doświadczeniem, wiedzą i zasobami.

Niebawem odbędzie się pierwsze spotkanie Forum, czas na  kreatywną burzę mózgów i dyskusję o celach i potrzebach. Członkowie Forum Małego Biznesu zapraszają zainteresowanych rozwojem nie tylko własnego biznesu, ale także całej naszej lokalnej społeczności. Fundacja Koalicja Dla Młodych także zachęca, bo tu gdzie żyjemy ma być nam dobrze, a wpływ ma na to także mały biznes.