Konkurs o lokalnych organizacjach społecznych! Wygraj atrakcyjne nagrody!

OPUBLIKOWANO: 14 sierpnia 2019

Co wiesz na temat organzacji pozarządowych? Kim są ludzie pracujący społecznie? Kiedyś coś o nich słyszałeś? Właśnie…co? Jaka jest Twoja wiedza w tym temacie? Czy uczestniczyłeś w jakimś wydarzeniu organizowanym przez lokalne organizacje? Czy znasz jakieś stowarzyszenie, fundację działajacą w Twojej okolicy? Czy wiesz, czym zajmują się Panie z Kół Gospodyń Wiejskich? Może nie tylko robią pierogi i dziergają na drutach.

Zapraszamy wszystkich mieszkańców do udziału w konkursie „Co Ty wiesz o NGO?” Nieważne ile masz lat, czy chodzisz do przedszkola, szkoły, studiujesz, pracujesz lub jesteś na emeryturze.

Przekaż swoją wiedzę dotyczącą organizacji pozarządowych działających w powiecie białobrzeskim w ciekawy sposób i przygotuj np.: reportaż multimedialny, wywiad, esej, film, pracę plastyczną na ten temat. Ogranicza Cię tylko twoja wyobraźnia. Do pracy dodaj wypełnioną kartę zgłoszenia dostępną do pobrania poniżej i odeślij do nas mail’em na adres: fundacja@fundacjakdm.org lub dostarcz osobiście do siedziby naszej Fundacji w Białobrzegach przy ul. Reymonta 11/6.

Na Twoje zgłoszenie czekamy do 15 listopada 2019 r. do godziny 16:00.

Na zwycięzców czekają atrakcyjne nagrody: bony za zakupy, bony na zabiegi kosmetyczne, gadżety elektroniczne i wiele innych.

Dokumenty do pobrania:

REGULAMIN KONKURSU „CO TY WIESZ O NGO?”

KARTA ZGŁOSZENIA DO KONKURSU „CO TY WIESZ O NGO?” DLA OSOBY PEŁNOLETNIEJ

KARTA ZGŁOSZENIA DO KONKURSU „CO TY WIESZ O NGO?” DLA OSOBY NIEPEŁNOLETNIEJ

ZGODA RODZICA/OPIEKUNA PRAWNEGO NA UDZIAŁ DZIECKA W KONKURSIE

Konkurs „Co Ty wiesz o NGO?” organizowany jest w ramach realizacji projektu #BudujemyMarkęNGO realizowanego przez Fundację „Koalicja dla Młodych” Fundusz Lokalny Ziemi Białobrzeskiej, dofinansowanego ze środków z budżetu Województwa Mazowieckiego. Partnerem projektu jest Powiat Białobrzeski.